Продуктов каталог


Търсене

Посочете категорияцена
от лв

до лв


вход в системата на zhimteh.com

e-mail:
парола:
натиснете тук за регистрация
- Заваръчни машини- ВИГ/ТИГ машини за заваряване

Fox Weld Tig 200

Fox Weld Tig 200

Здрав и надежден инверторен апарат за професионално заваряване. Осигурява превъзходни характеристики, благодарение на използваната IGBT технология от най-висок клас. Създадени за да гарантират стабилност FOX WELD Tig 200 e лесен за настройка, имат един потенциометър за регулиране на заваръчния ток и два потенциометъра с които се регулират: времето за плавното затихване на тока в края на заварката при ВИГ, а с втория потенциометър, настройвате времето за подаване на допълнителна гас след приключване на заварката.  

 Лек и надежден апарат, с безконтактно запалване на дъгата (HF), както и за ръчно електродъгово заваряване с обмазани електроди. Ефективното охлаждане на електронните елементи се контролира от термо-защита и позволява продължителна работа. Използвани са четири радиатора за отвеждане на топлината, което допълнително увеличава времето за експлоатация.

TIG 200 са предназначени за ВИГ заваряване с постоянен ток (DC) на конструкционни, специални и неръждаеми стомани (листове и тръби). Безконтактното високочестотно запалване (HF) предпазва заваряваните детайли от вредни включвания и електрода от разрушаване. Оператора може да превключва между двутактов или четири-тактов режим на бутона на горелката.

TIG 200 осигуряват стабилен постоянен ток (DC), което позволява да се заваряват почти всички метали, вкл. неръждаеми и конструкционни стомани, ниско-легирани стомани и чугун. Апаратът има предварително настроени стойности на горещ старт и сила на дъгата, според зададения заваръчен ток, което прави запалването и поддържането на дъгата лесно.

Подходящ  за захранване от генератори с ДВГ

Включени в комплекта са заваръчен бренер, кабел маса и маркуч за газ.

Захранващо напрежение V/ фази Hz

230/1 50/60 

Допустимо натоварване при 40ºC, РЕДЗ

60%        200A

100%      170A

Допустимо натоварване при 40ºC, ВИГ

60%        200A

100%      170A 

Обхват за настройка (DC), A

10 - 200

Напрежение на празен ход, V 

67

Консумация на ток I 1eff (ВИГ)

26 A

Консумация на ток I 1eff (РЕДЗ)

40 A

Размери (дxшxв), mm

 400 x 135 x 250 

Тегло, kg

9

Клас на защита

IP 23

Знак за безопасност

F

Гаранция

24 месеца

 


Цена: 1250.5 лв.


поръчка от Жимтех- магазин за крушки и батериигр.Бургас
ул "Индустриална", 4
Тел/факс: 056 845719


www.zhimteh.com
Всички права запазени

Powered by Suzara web design